Espai de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius dels barris Bellvitge i Gornal de L'Hospitalet.

7 de juny 2016

AMPA Institut Europa | TEMPS EN FAMILIA: Paella familiar

L'AMPA de l'Institut Europa va ser una de les convidades a explicar-nos la seva experiència d'èxit vers el TEMPS DE LLEURE EN FAMÍLIA.

En arribar els fills i filles a l’institut el contacte amb altres pares i mares pràcticament no existeix, per tant, l’AMPA de l’Institut Europa ha incorporat al seu projecte la Paella Familiar, que té com a objectiu que les famílies es relacionin i es coneguin. Alhora, diu la Jenny, que serveix de teràpia en el moment que comparteixes neguits, inquietuds, etc.


La “paella familiar” bé exportada per una persona de la junta que també ho organitzava a l’escola de primària dels seus fills, el Ramon Muntaner. També un dels cuiners (perquè cuinen els homes), té aquesta mateixa trajectòria escolar, així que tot va ser molt més fàcil d’engegar.

Aquest dia festiu en família és un diumenge del mes de maig. Les famílies des de 1r d’ESO fins a batxillerat que s’hi apunten, es desplacen en un autocar que subvenciona l’AMPA i tan sols paguen 3€ per l’accés al recinte, que compta amb barbacoes i tot el necessari.

Hi ha més participació en els cursos primers, baixant l’assistència a 2n, 3r... progressivament. El curs 2014-15 es van inscriure 60 persones i van gaudir d’una classe de zumba donat que també va anar-hi el monitor que fa aquesta extraescolar a l’institut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada