Espai de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius dels barris Bellvitge i Gornal de L'Hospitalet.

7 de juny 2016

Coordinadora d’AMPA de Collblanc-la Torrassa |TEMPS EN FAMILIA: Concurs de còmic i skate

La Coordinadora d'AMPAs Collblanc-Torrassa va ser una de les convidades a explicar-nos la seva experiència d'èxit vers el TEMPS DE LLEURE EN FAMÍLIA.

El passat mes de novembre l'AMPA de La casa del Parc, formada per famílies i exfamílies del centre molt compromeses amb el barri, van impulsar una coordinadora d'AMPA. La idea era compartir activitats i recursos, a més d'ajudar a aquells centres que no disposen d'AMPA. També volen dinamitzar el barri a través d'accions comunitàries de lleure en col•laboració amb altres entitats.

Actualment la coordinadora està formada per les AMPA de Sant Jaume de la FEP, Ernest Lluch, Santiago Ramón y Cajal, Institut Margarida Xirgu, Marius Torres, Escola Sant Ramon Nonat, Nova Fortuny i La Casa del Parc.

Una de les primeres activitats que van organitzar va ser un concurs de còmic on van participar 300 alumnes del barri a partir de 8 anys. Els participants havien de presentar un dibuix, un auca o un còmic on apareguessin monuments o edificis del patrimoni històric. La voluntat és que els més petits coneguin els edificis i la història del barri.

Cada participant podia presentar un màxim d´un treball, excepte si també participava en la categoria En Família. Llavors podien presentar dos treballs, un treball individual i un en família. Els més petits, participaven amb un dibuix lliure o acolorint un dels dibuixos que donava l'organització. 

Una altre activitat que han organitzat, oberta a totes les edats, ha estat una sessió d'skate i scooter amb una exhibició al Parc Cabanes, i classes al Parc de la Torrassa a les que van participar 80 nens i nenes.
En acabar, van lliurar fruita als i les participants per conscienciar-los de la importància de practica esport i d'una alimentació sana.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada